lauantai 13. kesäkuuta 2009

Kesän ensimmäinen mansikkakakku ja kaksoset

Työkaverilla on Jyriä 1,5kk nuorempi tytär ja tarvitsi tälle päivälle lapsenvahtia. Lupauduimme hoitamaan tyttöä, kun ei mitään erityistä ohjelmaa.

Mies lähti aamulla Renkoon Opel-kokoontumiseen ja minä jäin näitten lapsukaisten kanssa kotiin. Minna toi Emilian yhden aikoihin ja kun äitinsä lähti, niin totta kai lapsi rupesi itkemään perään. Kun kannoin Emppua, niin eikös Jyri tullut mustasukkaseksi ja rupesi kans itkemään kovasti. Viivi kulki sormet korvissa ja puheli, että kuulo lähtee, kun on niin kova meteli... ;D

Pienet rauhoittui puolen tunnin jälkeen ja Viivikin oli ehtinyt ulos leikkiin kavereittensa kanssa. Vein myös pienokaiset ulos ja eikös Jyrille ollut kova isku itse kiivetä portaat alas täältä ylimmästä kerroksesta. Pihalla oltiin reilu pari tuntia ja klassisesti "pahoja" tehtiin eri suunnissa.

Noh sisälle tullessa; Jyri olisi nyt sitten kiivennyt alaspäin... :/

Viimeiset kolme tuntia rupesi tekemään tiukkaa, kun tytöllä jo koti-ikävä ja uni. Iltavuoron jälkeen äitinsä sitten tuli hakemaan ja niin loukkaantuneen näköisenä Emppu äitiään katsoi. Hyvin loppujen lopuksi meni päivä, kun tyttö ei montaa kertaa ole hoidossa ollut ja ei koskaan näin pitkään, yhdeksän jälkeen äiti haki.


...Hoitolapsen kunniaksi ajattelimme Viivin kanssa tehdä mansikkakakun. Pikakakku tehtiin. Valmis piirakkapohja ja siihen kerma ja mansikat. Jäi sitten syömättä, kun ei vieraalle oikein mikään kelvennut, mutta jos sitte itselle yöpalaksi tai meille aamupalaksi... ;P

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

susta nyt varsinainen kodin hengetär on tullut,kun joka päivä on jotain herkkuja luvassa. Kiva, että päivä meni kuiteskin hyvin.

Hienon pohjan oot löytänyt...

Heli kirjoitti...

Oi voi..tämähän o kuin jostain leipomuslehdestä. Todella herkullisen näköinen.

-Tarzzani- kirjoitti...

LIDL:stä on pohja kuin myös espanjalaiset mansikatkin. Valintatalosta kuohukerma ;D

Kiitos Heidi ja Heli :)

-Tarzzani- kirjoitti...

Heidi; jaa siitä hengettärestä tiiä, mutta oon ainaki viikon verran joka päivä pedannu sängyt ja imuroinut... ;D

Tuula kirjoitti...

Herkullisen näköistä, kyllä olisi minulle kelvannut!

Kiitos onnitteluista, nyt on alkanut sujumaan jo paremmin, en enää ihan joka aamu hakeudu pahoinvoivana vessaan :)