sunnuntai 5. heinäkuuta 2009

Uusia tuulia....

Korujen teko ei ole innostanut viimeaikoina. Yksinkertaisesti ei ole aikaa tehdä. Lapsien nukkuessa voisi jotain väkertää, mutta silloin ei jaksa/viitsi. En kuitenkaan aio noita korujuttuja myydä pois, jos joskus innostuu tekemään tai tulee tilauksia (toivossa on hyvä elää sano lapamato ;D )

Nyt olen innostunut neulomisesta! Myös äidin antamaa ompelukonetta (joka on varmaan 15 vuotta vanha) voisi opetella käyttämää.
Tänään tyttären kanssa mennään kirjastosta hakemaan neulekirjoja ja lankakauppaan. Sain äiteepuolelta ihanaa pinkkiä lankaa, jonka seuraksi ajattelin vihreää, violettia tai mustaa. Kaulaliinan tapasta nyt olen kutimilla tehnyt, mutta katsotaan mitä siitä tulee... (tuleeko mitään

7 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Mä luulen ett siitä tulee hyväkin. Olit kuulema purkanu alussa olevan virheen takia. Kontrasti värinä tumman vihreä toimis hyvin ko ajattelis mustan olevan perinteinen vaihtoehto. Hienoa ett olet innostunut!! Varo vaan, se vie äkkiä mukanansa, tiedän kokemuksesta ;-)
Terv: entinen käsitöiden vihaaja :O))

-Tarzzani- kirjoitti...

Muutaman kerran purkanu...

Viivin kanssa ostettiin vihreää ja violettia lankaa. Tää on kyllä kivaa!

Herni kirjoitti...

Missä tuo ihana auto on missä Jyri mies istuskelee? Hyvän värisiä lankoja oot löytäny :)

-Tarzzani- kirjoitti...

Siskon poijjaan polkuFordhan se vuosmallii -39...

rianhe2 kirjoitti...

Mitä pikkulikka, Heinin kautta löysin blogiisi.Aurinkoista kesää sulle ja perheellesi t Riitta, Heinin äiti

rianhe2 kirjoitti...

Mitä pikkulikka, Heinin kautta löysin blogiisi.Aurinkoista kesää sulle ja perheellesi t Riitta, Heinin äiti

-Tarzzani- kirjoitti...

Tasasta lapsiperheen arkea meille :D
Elokuussa aloitan taas työt. Pari vuotta olin kotona lasten kanssa. Vuodeosastolle menen hommiin ja lapset perhepäivähoitajalle, jossa Viivi on nyt ollut jo jokusen vuoden. Vaikka olen kotona nuorimmaisen kanssa ollut, niin pidettiin hoitopaikka, koska meidän taloyhtiöstä ei noita kavereita löydy...